Fri är ordet för denna vecka. Skolorna släpper ut elever och studerande. Fria från alla studiekrav en tid. Och Sverige har fått hem två medborgare som fängslats för att vara gisslan för ett byte. Det blev till sist utväxling med en dömd krigsförbrytare. Det senare väcker debatt. Vi gläds över deras frihet men priset har varit högt.

Men livet ger dig åter vad du själv givit. I alla fall så tror jag på det. Så den som givit död har död att förvänta. Inte den hädanfärd som kommer med ålderns rätt. Det kommer en bumerang tillbaka från det förflutna. Rättvisa kommer att skipas men vi vet inte hur. Bara att bumerangen kommer att hitta den dömde trots att han är i frihet.

En fågel som lyfter mot skyn.
Photo by Abhinav Goswami on Pexels.com

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa