Söndagen är min vilodag då kropp och själ är i fokus. En joggingtur och någon utflykt står vanligtvis på agendan. Blir en busstur idag.

Tidigt på morgonen kommer jag till Enköping. Är några år sedan förra besöket. Vandrar runt och hittar Walter, @walterkaffebar, som är ny för mig. Men inne är det gammalt. Möbler, allt på väggar och i fönster är återbruk. Vi behöver en mer cirkulär ekonomi. Blir därför glad när jag besöker Walter och beslutar att äta frukost här. Min matsäck i lilla Mammutryggsäcken får bli lunch. Återbruk ska premieras!

Walter en kafémiljö av återbrukade möbler och dekorationer.

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa