Nyheterna är ett evigt flöde av väpnade konflikter, terror, korrupta politiker och tjänstepersoner. Som om det inte räcker av elände så finns klimathotet. Allt samlas till en störtflod som hotar att dränka min framtidstro. Jag stänger av teven och går ut på balkongen mot öster. Den är svalast varma kvällar som denna. Plötsligt ser jag nytt liv. Knoppar som väntar på att brista och en ros som precis slagit ut. I min lilla oas finns spirande liv som söker sig mot ljuset. Jag stannar till och njuter. Livet är underbart mitt i allt elände.

Klätterros med knopp och utslagen blomma.

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa