Flera städer marknadsför närhet till både service och livskvalitet inom tio minuter. I sin litenhet är det deras storhet. Stora städer skapar områden där de erbjuder samma inom tre minuter. Det blir liksom mikrostäder inom staden. Men sedan finns exempelvis #dinkwad (double income, no kids, with a dog) som fokuserar på den livsstilen. Vad vi ser som värdefullt är olika och varierar både under livet och i olika situationer. Själv har jag funnit att mina balkonger är min oas. Där kan jag stanna upp, fundera, njuta och bara vara. Glädjen över själva livet hinner i kapp och ackumuleras på denna yta. Det är mitt mikrouniversum som bjuder på allt.

Blå himmel med Uppsala slott och domkyrka i fokus.

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa