I Sverige lever vi i en digitaliserad vardag. Därför är det annorlunda att se tolv domare skriva omdömen med penna på papper. Lika ovant att se arken insamlas och överlämnas till sekretariatet. Först där tar den digitala världen över. Sakta men säkert blir det handskrivna infört i datorer. Under tiden hinner två elitidrottare till tävla sedan kommer det första resultatet på storbild. Det är ett återbesök i en värld som håller på att försvinna. En tid då tålamod är guld och snabba likes saknas. Jag måste erkänna att jag föredrar de digitala tempot i resultatservice. Men tävlingsformen har en egen analog charm. Det är bara att gratulera till ett fint arrangemang, igen.

Prispall med tre gymnaster.

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa