I skön vårvärme städade jag balkongerna och tog bort växternas midvinterskydd mot kyla. Sedan kom gråvädret med sikt på knappt hundra meter. Dagarna efter syntes både kyrkan och slottet under molnen som täckte himmel. På lördag gjorde våren en piruett och tvärvände. Men det blev åt fel håll. Efter en dag på Klara strand kom jag hem till snöslask och vindbyar på cirka 20 m/s. Skönt nog kom solen tillbaka i morse. Snöljusa gnistrande dagar är vackra och laddar mitt inre batteri. Min lilltass söker små snöbollar och plockar upp dem som om det vore godis. Vi hittar små glädjeämnen trots bakslaget.

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa