I det stora landet i öster tystnar de obekväma rösterna. 23 rika och mäktiga män har de senaste åren dött. De flesta har haft osannolik otur om man ska tro rapporterna. Ett flertal har fallit från fönster, båtar, klippor och balkonger. Ja till och med i vanliga trappor. Denna vecka tystnade ännu en röst. Han var inte penningstarkast men en person som avslöjade obekväma sanningar och korruption. Det var hårt virke i den mannen. Alldeles för hårt för den lille rädde korrumperade gubben som agerat lieman. Man kan önska den modige ett himmelrike. Vad vi önskar gubben är inte lämpligt i tryck.

Blå himmel med vita moln.
Photo by Prashant Gautam on Pexels.com

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa