Vi kan tro på olika saker. Exempelvis egen förmåga, tur, ödet, någon Guds mening eller det motsatta till allt detta. Ja det finns mycket som kan anses ligga bakom när något händer.

Min lördag startade helt fel. Hundvakten uteblev och en tågförsening hotade anslutningen. Men oavsett orsak till allt strul så finns en fördel. Man får en chans att att testa sin förmåga till kreativa lösningar. Ock känslan när man sedan kliver på tåget med 30 sekunders marginal är riktigt bra.

Ja min Osloresa startade sisådär. Om jag läst den dagens horoskop så hade jag varit förvarnad. Men det hör inte till mina morgonrutiner. Men senare fick jag veta att där stod ”var beredd på oväntade vändningar”. Och allt kan vända åt både fel och rätt håll. Jag hamnade till slut i rätt riktning och kunde avsluta dagen med trevligt sällskap.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa