Tjugofem nya bostadsadresser och resor i tjugofem länder. Men även längre tid inom tjugofem olika verksamheter. En tillvaro som skapat många funderingar om stort och smått i vardagen men även den värld vi lever i. Så kom pandemin och satte livet i pausläge. Alla tankar under frukosten blev kvar hemma. Bloggen ersatte därför kaffepausen med arbetskamrater. Balkongen blev en oas för ett grönare liv och alla fria tankar som svävade runt där.

Men livet har förändrats, igen. Pandemin liknar mest en säsongsinfluensa och vardagen har återerövrats. Alla växter på balkongerna förbereder sin vintervila. Det är därför dags för ”Anitas balkong” att stänga. Det gäller att leva i nuet för varje ny dag saknar repris.

Kaffepaus på kafé.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa