I sexton kommuner har jag varit boende eller haft arbetsplats. Tolv lägenheter, fem villor, en bostadsrätt, en mindre jordbruksfastighet, ett tvåfamiljshus/hyresvärd, tre olika studentkorridorer, bott i en släktings lägenhet och i en sambos villa. Ett kringresande som startade efter mitt första hem som nyfödd och därefter har nu boende tjugofem intagits.

Tjugofem är också antalet länder jag rest till. Ibland bara en gång, vissa andra har gått i repris många gånger. Nya platser, kulturer och människor har verkligen berikat livet.

Även tjugofem verksamhetsområden har passerats för längre tids arbete eller uppdrag. Jobb på enheter samt lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Kommuner, landsting/regioner, statlig och privat sektor. Men också arbete i egenregi. Livet har hela tiden bjudit på nya möjligheter och som utmaningsstyrd har jag älskat det. Sedan satte pandemin livet i pausläge. Men den fick mig också att inse att nu är det nog. Tjugofem känns som en lämplig siffra för att bli stationär.

Den sista flyttkartongen töms.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa