I över tjugo år har entusiaster firat kanelbullens dag den 4 oktober. Så idag är det högtidligt fika för dem. Är man inte helt förtjust i allt sött så är det en vanlig dag. Kanske kaffe med en god smörgås istället. Eller en espresso för att njuta av den rena kaffesmaken.

Även för kanelbullens minsta supporter är ändå doften av nybakade underbar. Kanske är det ett positivt doftminne från barndomen som väcks. Ingen grälar eller är sur när bullarna kommer ur ugnen. Det är ögonblick av frid även i de bullrigaste familjerna.

Tänk om familjefrid med nybakta bullar kan uppgraderas till ett globalt event. Det går att drömma, åtminstone i dag, om kanelbullefrid i världen.

Bullbak till kanelbullens dag.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa