Finnkamp, miljökamp, kamp för livet i krig och svält. Det finns mycket att kämpa för. Vissa drabbas även av livskramp när tillvaron blir så utmattande att kroppen inte orkar med. Då blir varje andetag en kamp och alla tankar löper amok mot framtidens ovisshet.

Sedan finns de som säger att vi ska kämpa som land. Om vi ser på helheten har vi en bra chans. Ingen kan lösa allt men varje bit bygger ett pussel av positiva möjligheter. Vi kan kämpa mot utmaningarna tillsammans som ett lag. Precis som i finnkampen. Det känns bra.

Livet är en hinderbana men vi kan nå målet.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa