Det pågår en stor kraftmätning. I valtider försöker alla partier visa sina muskler. De vill att vi ska se dem som kraftfulla förespråkare för rätt väg mot framtiden. Men svenska politikers krafter är små, verkligen små åtminstone utan för vårt land.

Den stora kraftmätningen är ett resultat av att anfallet mot Ukraina inte blev en enkel seger. Därför används gasleveranser och ockupation av kärnkraftverk som maktmedel. Den kraftmätningen är totalt hänsynslös. Anfallaren skyr inga medel för att kväsa omvärldens motstånd. Energipriserna stiger och det påverkar hela Europa. Det allvarligaste är ändå att Europas största kärnkraftverk balanserar på gränsen till en katastrof.

Böner till högre makter i alla religioner, humanitärt stöd, protester och vapenleveranser. Uteslutning och sanktioner. Inget, absolut inget har hittills stoppat vansinnet. Kriget och kraftmätningen fortsätter.

Kraftledningar.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa