Ibland har vi grått och trist väder. Vi kanske klagar men Moder Jord hör inte. Hon reagerar bara på våra handlingar. Våra tomma ord över frukosten fyller därför rummet några sekunder innan de är borta. Och en grå dag kan alltid bli en bra dag.

Vi är annorlunda för människor reagerar på ord. Skitsnack och mobbing är ett gissel som skapar ohälsa och även tar liv. Idag har nätet blivit en spyhink för negativa kommentarer. Den som kräks mår dåligt och ingen vill få den hinken. Spya kan aldrig ge någon en bra dag.

En ensam person söker ljuset i tillvaron.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa