Sverige är utanför NATO men har ansökt om att släppas in. Frågan blev akut efter att Ukraina anfallits. Vi har en minister inne i regeringen som oppositionen ville ställa utanför. Gängkriminalitet och skjutningar finns med bakom missnöjet. Det är märkligt med alla dessa politiska svängar och all kritik. Av någon underlig anledning har tydligen alltid den som är utanför alltid rätt. Eftersom makten svänger har alla parter haft möjlighet att göra rätt. Inte bara en gång utan flera. Men när man är utanför makten glömmer man de misstag man gjorde när man var inne. Det är lättare att kritisera och utreda än skapa konstruktiva lösningar. Själv tackar jag för det välbehövliga regnet utanför och sitter torr inne. Att kritisera Moder Natur påverkar inte vädret. En dimridå av kritik löser inte heller några problem.

En väg i dimma där varken början eller slutet syns.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa