Sist berättade jag om min önskan att åka tåg i 1:a klass med min 2,3 kg sällskapshund. Det är definitivt omöjligt. Funderade några dagar. Tänkte att en kortare resa vore ändå okej. 30 mil tvärs över landet borde gå snabbt och enkelt. Men jag blev överbevisad. Expressbussar som åker raka vägen nekar alla djur utom ledarhundar. Så hur jag än kombinerar blir det två eller tre byten där regionbussar dominerar. De ska serva landsbygden så restiden blir därefter. Mitt miljötänk kostar mer tid eller pengar för hundpensionat hemmavid. Men det är inte omöjligt.

Att resa eller inte resa det är frågan för Jasper.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa