Det skulle bli ett rejält regn men det kom ett duggregn. Marken är torr och grundvattennivån låg. Det blev mindre av det vi behöver mest. Vatten. Inflationen och låneräntan stiger. Kostnaderna ökar mer än vad många önskar. Lagom med regn och prisökningar vore bra. För klimathot, svältkatastrofer, kriget i Ukraina och andra väpnade konflikter finns inget lagom, mer eller mindre. Där krävs insatser i nivå med ”allt nu genast”. En önskedröm för alla direkt drabbade av dessa mardrömmar.

En vattendroppe hänger under toppen av ett grässtrå och speglar ett annat liv.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa