I en annan tid, med ett annat liv, hade jag jordiga men ändå gröna fingrar. Det växte blommor, örter och grönsaker. Men det var på marknivå. Nu har jag balkong. Erfarenhet från tidigare räckte inte långt på högre höjder. De första åren har horisonten med slott och domkyrka gett mer ögonfröjd än odlingen. Men det går i alla fall lite bättre för varje säsong. Med balkonger i tre väderstreck finns alla möjligheter att lyckas. För varje år blir det färre vinterförluster och större kunskaper. Man får ta vara på glädjen de gånger man lyckas och lära av misstagen.

Balkong med försommarversioner av pärlbuske, murgrönor, begonia, pelargoner, snöflinga och dvärgsyren.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa