Skillnaden mellan att vara misslyckad och att misslyckas är lärdom. Det är lätt att filtrera livet så det blir bättre än verkligheten. Men det är genom nya insikter vi växer och utvecklas som människor. Alla pinsamma misstag och dumheter man gjort sitter kvar som lärdomar när rodnaden avklingat. Sedan finns det människor som vägrar acceptera ett misslyckande. Som istället skapar en egen bild av verkligheten vilken spelas ut som sanning. Det mest skrämmande är att en sådan bluffmakare har nyligen styrt ett mäktigt land i väster. Och i februari tog nästa makthavare med alternativ sanning och anföll sitt grannland. Lärdom och utveckling är en rörelse i riktning mot visdom. Personer som vägrar acceptera sanningen står stilla i dyngan de skapat.

Stillastående kängor.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa