Tillvaron fortsätter att vara svartvit. Eller i alla fall skiftande från positivt till negativt. Ta vädret. Sol, moln drar in, lätt snöfall en stund, sol, en kort skur av minihagel sedan åter sol. Det är självklart solen jag föredrar. Drog därför iväg på en trädgårdsmässa. Inne fanns den fulländade bilden av sommar. Blomsterprakt, trädgårdsredskap, matvaror och även höns som väckte nostalgiska minnen från en annan tid och plats. Kom hem med sex kryddplantor av lite udda slag till balkongen. Imorgon blir de omplanterade men får vara inne en tid till. Just nu är nätterna för kalla i det lilla växthuset så nykomlingarna har utegångsförbud. Sommarkänslan följde ändå med efter solnedgång. Kropp och själ mår bra av vackra sommardrömmar.

Japanska silkeshöns och en blommande plantering på mässan ”Nordiska trädgårdar” den 1 april 2022.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa