Nu har balkongen blivit fixad. Sopad, dynor framtagna, gamla växter ompysslade och nya planterade. Det är underbart att därefter sitta ner och titta på resultatet. Så går solen ned och livet fortsätter inomhus. Slår på teven. Ser sönderskjutna hus där det kanske har funnits balkonger. Nu är allt så sönderslaget att det mest liknar stenhögar. Livet är verkligen i svartvitt dessa stunder och tacksamheten över mitt liv vet inga gränser. Visst kan jag önska både förändringar och förbättringar i Sverige. Idag är det ändå den fredliga friheten jag älskar och accepterar därför att allt inte är perfekt. En annan dag tar jag tag i utmaningarna som i dessa tider enbart känns löjligt att fundera på.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa