Den som saknar BankID får vänta länge på sitt Covidbevis. Sex veckor är dagens bud. Strulet med detta coronapass verkar aldrig ta slut. Det märkliga är att andra europeiska länder hittar snabba lösningar. Men här hemma är byråkrati och kapacitetsbrist problem månad efter månad. Personer som gjort allt rätt väntar och väntar. Samtidigt är dessa helt utestängda från aktiviteter som kräver detta dokument. En extra social isolering som ingen oskyldig borde drabbas av.

Hit och dit
Vädret växlar
smittan stiger
humöret svajar
pandemin krigar
kramar dör ut
men inte viljan
osynliga besten
ska besegras.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa