När Covid-19 startade reagerade Europas makthavare nästan i enighet. Att agera likadant blev en ledstjärna som gav trygghet åt de flesta men inte i Sverige. Vi gick en egen väg till internationell förvåning. Här var dessutom inte alla eniga. Vissa ansåg åtgärderna vara lagom, andra för hårda eller alldeles för kraftlösa. Ingen vet vilka restriktioner som varit smartast före smittan besegrats. Vi får vara ödmjuka i våra åsikter till dess. Detta nyår är min enda önskan att världen ska komma ur pandemins grepp. Att sommaren 2022 blir en tid av återhämtning utan restriktioner. Gott nytt år!

Midnatt
Trötta kliv
över midnatt
mot nya tider
ljusare dagar
låt oss önska
nytt år utan
pandemi.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa