Så är årets julafton förbi. Förra julen var de intensivvårdade för Covid-19 oerhört många fler än denna jul. Trots stigande smitta visar svenska folket en hög motståndskraft. Lägre är motståndet mot vanliga säsongsburna smittor. Det vi vunnit på ena fronten har vi förlorat på den andra. Så inom intensivvården är det ingen vilopaus. Men vi ger pandemin en match om segern just nu. Kampen är inte slut men varje ljusglimt ger glädje. Vi närmar oss nyår med större hopp än i fjol.

Mellandagar
Undvik trängsel
mot smitta
handla mindre
för miljön
fyll ditt hjärta
med hopp
om en bättre
framtid.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa