Debatten om relevanta åtgärder är fortfarande igång. Vissa säger att det blev för lite restriktioner inför jul- och nyår. Andra accepterar med trötthet direktiven. Till sist finns en grupp som verkar växa. De anser att idag är Covid-19 som en säsongsinfluensa med riskgrupper vaccinerade. Enkel matematik visar att just de har rätt. I deras perspektiv finns all anledning att livet blir mer som före pandemin. Vem som har rätt är den stora frågan än en gång.

Julgåvan
Ett samtal
var största
julgåvan
avstånd
pandemi
försvann
ett mirakel
i denna tid.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa