Det är idag det vänder. Minut för minut vinner ljuset över mörkret ute. Tänk om livet vore lika enkelt. Att psykisk ohälsa, ekonomiska motgångar, cancer, Covid-19 eller andra utmaningar hade en stopptid. Ett fast datum då allt bara blir bättre. Men så enkelt är inte livet. Möten och telefonsamtal visar att just julen kan vara tuffare än tiden innan. Det är som mörkast innan gryningen, men inte för alla. Låt oss därför tillsammans ge något av det vi har till en som saknar det. Kanske ge tid och vara volontär, bjuda en främling på kaffe, öppna dörren åt någon med händerna fulla, lyssna på den som behöver prata eller något annat. Omtanke är den största gåvan vi kan ge i juletid.

Ljusare tider
Tungsinne
nattsvarta
vardagar
jultider
omtanke
vänlighet
snöljus
solljus
inre ljus.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa