Munskydd eller inte. De var länge onödigt, sedan kunde det vara bra i vissa situationer. Nu helt plötsligt är det viktigt vid all trängsel enligt makthavarna. Det går också utmärkt att använda de billiga som i princip är en spottbroms. På bussen använder några få munskydd. Något annat vore en sensation då våra makthavare ifrågasatt dem så länge. Ett mer smittsamt virus ska bromsas av ett billigt munskydd som inte var nödvändigt tidigare. Logiken är inte självklar och folk tvekar.

Ansvar
Framtiden
ett lån av
kommande
generationer
deras vardag
vårt ansvar
de hoppas
vi vacklar.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa