Så blev marken vit även här. När solen lyser gnistrar det vita täcket. Inga mängder snö men så härligt med snöljus. Tänk att mindre än en centimeter kan göra så stor skillnad. Vi njuter av ljuset samtidigt som coronamörkret tränger sig närmare. Våra grannländer visar allt rödare siffror. Just nu är situationen acceptabel här men frågan återstår om hur det blir under julhelgen. Ingen vill ha en repris av förra årets julfirande. Ja kanske enstöringar inte bryr sig men alla som gläds av gemenskap vill fira jul.

Vinterland
Decembertid
minusgrader
snökristaller
i vinterljus
utplånar
skuggan
av corona.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa