Så har huvudstadens vaccinationer mot Covid-19 återigen hamnat i media. Personer över åttio år har köat i timmar utan att få den efterlängtade tredje dosen. Vissa ansvariga menar att den nationella myndigheten gett besked sent. Men med minsta lilla omvärldsbevakning så borde det stått klart att en ny vaccinationsrunda skulle komma. Bara hoppas att de tagit lärdom av egna misstag och andras goda exempel. Då kanske det är enbart en vecka med trubbel.

Att bli utan
Vissa vinner
andra förlorar
vaccinkampen

kaffe och te
skördarna hotas
av klimatkrisen

vi måste klara
svårigheterna
tillsammans

pandemin
klimatkrisen
utmattningen.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa