De nationella coronadirektiven börjar likna ett varv runt i en rondell. Först ska alla med symtom testas, sedan bara vissa, för att nu åter igen gälla alla. Varvet runt i en rondell är inte olagligt men ett onödigt slöseri med energi och tid. Vaccineringen här sker utan omvägar. Raka besked sedan start. Nu är dos tre igång för de allra äldsta och alla 65-plussare kommer att få brev med en bokad tid. En pensionär som har bråttom kan boka själv innan brevet kommer. I alla fall om man bor här och det gått minst fem månader sedan dos två. Flera som väntar barn och barnbarn till jul väljer att boka snarast. Likaså personer som har utrikes resa under jul och nyår. Valfrihet och tillgänglighet finns i denna regions rutiner.

Pensionär
Alla är olika
vissa är kärnfriska
andra skraltiga
de flesta mår okej

alla är unika
på sitt särskilda vis
det är så livet är
som pensionär.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa