Sverige ligger i botten. Inte alltid man jublar över ett bottennapp men detta gäller intensivvårdade för Covid-19. Internationellt sett är vår situation betydligt bättre än i många andra länder. Äntligen en ljuspunkt men hjärtat värker av medkänsla för alla som har det värre. Livet är verkligen både mörker och ljus samtidigt. Det är precis likadant med vädret. Först ljuset från årets första snö och sedan regn. Glädje blandas med tårar både inne och ute.

Botten
När botten
blir toppen
vänds allt
upp och ner
när pandemin
klingar av
vänds allt
rätt igen.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa