Ovaccinerade uppmanas att fortsätta följa de restriktioner som vaccinerade numera slipper. De ska också testas vid symptom. Direktiven kommer från ansvarig nationell myndighet. Direkt kommer diskussionen i gång varför inte alla vaccinerade ska testas vid symptom då även de kan vara smittade. Inget vaccin ger 100 procent skydd och effekten avtar med tiden säger de som är kritiska. Samtidigt syns frågor om detta i medias chattforum för pandemifrågor.

Hit och dit
Coronadirektiv
inte alltid tydliga
ibland kritiserade
dikeskörningar
i dyster coronatid
härjar olika åsikter
vi snubblar vidare
bland alla direktiv.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa