Drygt tre veckor har passerat sedan vi fick friheten åter. Nu närmar sig november med allt mörkare dagar. Samtidigt verkar vi gå mot ljusare tider med Covid-19. Åtminstone i vår del av världen. För ännu syns ingen dramatisk ökning av antalet smittade. Dessutom har vi vaccinerat cirka 80 procent av alla över 16 år. Situationen i låginkomstländer är istället skrämmande och där kan de flesta bara drömma om vaccin. De lever i en mardröm med Covid-19 som sällskap.

Dödligt våld
En siffra i statistiken
ännu ett liv utplånat
det dödliga våldet
slår sönder familjer
i gänguppgörelser
familjekonflikter
ingen är skyddad
någon gör misstag
du träffas och dör.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa