Drygt tre veckor har passerat sedan vi fick friheten åter. Nu närmar sig november med allt mörkare dagar. Samtidigt verkar vi gå mot ljusare tider med Covid-19. Åtminstone i vår del av världen. För ännu syns ingen dramatisk ökning av antalet smittade. Dessutom har vi vaccinerat cirka 80 procent av alla över 16 år. Situationen i låginkomstländer är istället skrämmande och där kan de flesta bara drömma om vaccin. De lever i en mardröm med Covid-19 som sällskap.

Dödligt våld
En siffra i statistiken
ännu ett liv utplånat
det dödliga våldet
slår sönder familjer
i gänguppgörelser
familjekonflikter
ingen är skyddad
någon gör misstag
du träffas och dör.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster.  Veta mer