Så var det dags igen för en svängning om vaccin. Kanske ska vi vara glada för detta svajande. Vaccinet är godkänt men man har en särskilt noggrann uppföljning. Allt möjligt inrapporteras och samband kan finnas. Men oftast är det ett sammanträffande i närtid som inte är en biverkan. Ett antal personer drabbas av vissa åkommor varje år utan att vaccinering sker. De drar en nitlott i naturens lotteri om vår hälsa. I alla fall om man ska tro samma myndighet som nu svängt. Denna gång stoppas ett vaccin för de som är under trettio.

Lotteri
Vinstlott eller nit
i livets lotteri
en sund livsstil
långlivad släkt
är ingen garanti
allt kan hända
på ett ögonblick
vi kan leva i rädsla
eller njuta av nuet
medan dagarna går.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa