Så kom dagen då Sverige öppnade upp landet. Nu är coronadiktaturen över. I alla fall för dem som är vaccinerade. Vuxna som avstått vaccin, eller har medicinska skäl, ombeds fortsätta följa coronaråden. Vi andra kan återgå till den vardag vi längtat efter. Samtidigt är vissa oroliga för att smittan ska öka rejält. Andra vill inte lämna hemarbetsplatsen för heltid på jobbet. Samhällsfunktioner, vård och omsorg tog aldrig paus från Covid-19. Återgången för många av dem medför ingen större förändring. Däremot får vi alla vår sociala frihet åter och ett nöjesliv utan inskränkningar.

Återgång
Nu vrids tiden
tillbaka till förr
Sverige lämnar
coronadiktaturen
tillvaron från 2019
som legat i träda
indränkt i corona
uppdateras idag
till modell 2021.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa