Norge har mer coronasmitta än Sverige just nu och varningsfärgen blir allt rödare. Kanske är det en föraning om att en fjärde våg är på gång här i norra Europa. Eller så är det deras första stora våg av Covid-19. Vi har ju redan genomlevt tre vågor på en betydligt högre nivå än grannländerna. Så frågan är om vi klarat av de värsta redan eller om det kommer mer. Vi har haft flest coronasjuka och vi vaccinerar i en hög takt. Hoppet är att den kombinationen har skapat en immunitet som gör att vi inte får svåra sjukdomsfall. Kanske klarar vi oss med något som motsvarar en vanlig säsongsinfluensa. En svår fjärde våg vill varken vi eller resten av världen ha.

Efter mörkret
Ibland är livet en hinderbana
som verkar hopplös att klara
ändå går den att övervinna

ibland en framgångsvåg
där allt flyter som önskat
utan någon ansträngning

vi glider enkelt på vågen
glömmer alla motgångar
allt är som det ska vara

efter mörker kommer ljus
motgångar blir insikter
som leder till framgång

livet är en fantastisk resa
mellan mörker och ljus
jag älskar denna resa.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa