Så avslutas OS efter sexton dagar och deltagare från hela världen reser hem. Både spelens start och avslut firas. Den 20 mars 2020 klassades Covid-19 som en pandemi och den dagen var det ingen som firade. Världsmästerskapet i pandemibekämpning är dessutom fortfarande inte avgjort. Kampen för seger har pågått i över 500 dagar och nätter. Men som vi längtar efter åtminstone en delseger så vi slipper alla restriktioner. Då ska vi fira!

Sol
Regnet har slutat
solen smeker husväggen
letar sig in på balkongen
jag njuter på vilstolen
glömmer pandemin.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa