Pandemin är som en usel långfilm. En film kan man stänga av men pandemin har vi redan sett tre gånger. Även om episoderna inte är helt identiska så är alla trötta. Vi behöver inga långfilmer sommartid. Hellre är vi ute och umgås istället. Vore därför skönt att kunna kliva upp ur stolen, stänga teven och njuta av utomhusliv. Men icke. Nu hotas vi av en fjärde repris. Delta versionen. I alla fall om man ska tro experterna.

Avskydd
Vill slippa alla
dina uppträdanden
vill inte höra
dina olika namn
vill inte se
dina härjningar
sluta våldgästa oss
Covid-19.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa