Min klädsel visar att det är okej att komma med frågor. Många har funderingar om vaccinering mot Covid-19 men också om sin semester. Dem har hört att det kommer att finnas någon sorts vaccinpass från 1 juli. Andra funderar om olika länders krav för inresa och under vistelsen. Men var finns mer information, är den vanligaste frågan. Vi lever i en pandemi med flertal mydigheter inblandade som folk inte ens visste fanns. Och inte heller hittar dem den information som söks. Kvällspressens journalister svarar i chatt och försöker lotsa folk rätt. Utanför köpcenter står vi volontärer och svarar också på frågor.

Labyrint
Du söker svar
men hittar inte
i labyrinten
av myndigheter
med olika namn
okända uppdrag
utan vägvisare
är du vilsen.Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster.  Veta mer