Min klädsel visar att det är okej att komma med frågor. Många har funderingar om vaccinering mot Covid-19 men också om sin semester. Dem har hört att det kommer att finnas någon sorts vaccinpass från 1 juli. Andra funderar om olika länders krav för inresa och under vistelsen. Men var finns mer information, är den vanligaste frågan. Vi lever i en pandemi med flertal mydigheter inblandade som folk inte ens visste fanns. Och inte heller hittar dem den information som söks. Kvällspressens journalister svarar i chatt och försöker lotsa folk rätt. Utanför köpcenter står vi volontärer och svarar också på frågor.

Labyrint
Du söker svar
men hittar inte
i labyrinten
av myndigheter
med olika namn
okända uppdrag
utan vägvisare
är du vilsen.Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa