Lyssnar på tre överviktiga medelålders män. De berättar att en man med god hälsa inte blir sjuk i covid-19. Dessa tre vise män har en motståndskraft som i princip gör dem odödliga just nu. Trots god hälsa har många män ändå blivit svårt sjuka och även dött i denna pandemi. Men dessa tre är säkra på sin sak och därför behöver dem inte heller vaccinera sig. Strax efteråt passerar en grupp yngre vuxna som alla väntar på sin tur att bli vaccinerade. De vill slippa bli sjuka, är less på alla restriktioner och vill leva med full frihet igen. De är otåliga och längtar efter att få vaccin.

Sorgflor
Livet förkolnade
blev svart
som en sotflaga
besvikelsen klöste
ur såren kröp
svarta spindlar
in i vardagen
vävde ett nät
av sorgflor
över ansiktet.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa