Olika makthavare håller presskonferenser. Ibland är det en part men oftast är dem flera. Över tid förändras budskapen. Munskydd är inget folket ska använda påpekades under ett år. Sedan var det bra ibland. Ja till och med i specifika tidsbestämda situationer som rusningstrafik. Den besynnerliga vändningen tog ett år men ibland går det snabbare. Tidpunkten för att nå vaccinmålet har flyttats flera gånger. Det har i etapper glidit vidare från sommaren till hösten. Eller så kommer det att gå mycket snabbare. Sverige får större leveranser och bygger högre kapacitet att vaccinera. Båda budskapen framförs samma dag av makthavare och verksamhetsföreträdare. Vad som är sanning har idag mindre än en dagsländas livstid.

Regn
Regntunga skyar
släpper lasten
av kallvatten
sköljer bort
minnen
av gårdagen.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa