Vi sitter fortfarande fast i pandemins klor. Många saknar att få göra det som förr var självklart men nu styrs av restriktioner. Den inskränkta friheten är gemensam för oss alla. Att själv få välja vad man vill göra och när har blivit en lyx vi saknat i över ett år. Det har funnit gott om tid att fundera över livet före pandemin och hur man önskar leva efter den. Vi har hört viruset kan bromsas av vaccin och sommar. Kanske får vi därför snart leva livet som vi själva väljer. Ibland är tid för eftertanke det som föder nya idéer och väcker dem som vi lagt i träda. Det är tryggt att lunka på i gamla fotspår men många väljer nog att trampa upp nya stigar efter pandemin.

Storebror
Ovan oss
universums oändlighet
under oss
ofattbart varmt
i kraftfältet däremellan
irrar vi mellan datorer
och inget är lämnat
utanför Storebrors kontroll.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa