Då är vi i tredje vågen. Håll i och håll ut är söndertjatat. Karantän har blivit ett kraftlöst ord. Så regionala makthavare slår till med ett nytt ord, personlig lockdown. Vilket betyder samma direktiv och helst ska vi följa dem bättre. Oavsett hur folket agerar så är nog alla överens om en enda sak. Låt oss få lägga covid-19 till dåtid som en text i en historiebok. Sedan bränner vi boken och börjar leva livet på riktigt igen. På det sätt som vi var vana vid en frihet vi inte förstod att uppskatta förrän den försvann.

Hemarbete
Kärleken
övergick till
dagligt nötande
skavsåret
smärtade.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa