Beroende på var i världen du bor är vaccinbesluten olika. Vaccin kan stoppas, ställas på paus, användas eller finns inte att tillgå. Vissa länder vill använda alla vaccinsorter. Ibland får individen välja sort, andra får ta det som erbjuds. Alla vill inte vaccineras och en del avstår att ta ett visst vaccin. Samtidigt önskar världens folk ett slut på pandemins restriktioner. Det är en pandemidiktatur vi lever i. För att återfå friheten behöver flockimmunitet uppnås. Enda vägen dit är att tillräckligt många vaccinerar sig. I vårt land får man välja om man vill vaccinera sig. Ta det som erbjuds säger makthavarna. Återstår att se om folket är av samma åsikt.

Tillsammans
Klimatet förändras
oskyldiga drabbas
livsvillkoren hotas

nya smittor sprids
känner inga gränser
människor dör

endast tillsammans
blir vi starka nog
att rädda vår jord.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa