Fågelsången i skogen ökar och vårkänslorna blir allt starkare. Nu är det redan dags att fira påsk. Sista veckan i februari firade vi att IVA var utan patienter med covid-19. Idag är den noll-dagen ett minne blott. Men vi ser att sjukvården springer ikapp med viruset. Man försöker hinna före med vaccin. Veckans kamp vann viruset men nu spurtar vården allt snabbare. Vi går mot en sommar där vi hoppas vara lika fria som fåglarna och få kvittra i stora sällskap.

Vårsol
Solen smeker
husväggen
letar sig in
på balkongen
nyputsade fönster
gnistrar vackert
solen värmer
kroppen njuter
på vilstolen ute.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa