Så har vi levt med pandemin i över ett år. En närstående sade att ”detta år kan vi räkna bort från livet”. Javisst har året saknat mycket av det jag upplever är viktigt för min livskvalité. Men om vi tagit paus ett år borde vi få det tillgodo i andra änden av livet. Det man inte använder finns ju kvar. Ställer därför in mig på att den förväntade livslängden blir ett år längre än beräknat. Och att det pandemin stulit av socialt liv ska vi snart återfå i den frihet vi ser fram emot.

Spegelbild
Min inre spegel
ser en ung kvinna
den stora i hallen
en annan kvinna
fotografens bild
ger sanningen
att åren gått fort
alldeles för fort.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa