Så kom igår ett bakslag för våren med några minusgrader och snöblåst. En vit kväll avlöstes av en morgon med snöslask. I den lilla förodlingen inne söker sig växterna mot odlingslampan. En pågående pandemi och ett bakslag i vårvädret passerar utan att få uppmärksamhet. Att ha fokus mot det ljusa i tillvaron är en bra målbild även för oss utanför odlingstråget. Idag har solen kikat genom molnen, vårvärmen är åter och vi går vidare mot ljusare tider. Visst finns det glädjeämnen varje dag. Det gäller bara att se dem.

Pandemivår
Allt nu genast men helst i förrgår
eller allra helst långt tidigare
borde pandemin dött ut
men vi tar sats mot framtiden
så gott vi kan och stegvis.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa