Tidig morgon på väg mot Stockholm. Tre personer och en hund i kupé för tjugo måste vara okej även i coronatider. Inte minst då jag och Jasper ingår i totalen. En dryg timme senare är uppdraget för dagen snabbt avklarat utan kontakt med någon. Vi går vidare till Norr Mälarstrand och åttatusen steg senare är vi nöjda och går åter tillbaka mot Kungsbron. Tar hissen ner till tåget och är ensamma på vår perrongdel. Jasper har underkroppen nedstänkt av sandsaltad sörja som torkar sakta. En person mindre i kupén på återresan. För ett år sedan hade en sådan här resdag varit alldaglig. Idag var det en härlig utflykt. Livet är sannerligen annorlunda.

Älskade
Jag älskar dig
mer än du förstår
att vakna och känna
skratta och glädjas
få ännu en ny dag
som ett oskrivet blad
fylla med egen text
jag är så tacksam
att få leva mitt
älskade liv.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa