Första vintern blev tuff för växtligheten på balkongen. Lägg av det kostar mer än det smakar, sa en vän. Men nu är det ändå nya tag med byte av metod att köldsäkra krukorna. Än lever hoppet att de perenna växterna klarar att övervintra men svaret kommer först i vår. Under tiden går tankarna till vilka frön som ska odlas. I sommarens krukor för ettåringar ska finnas körsbärstomater, plocksallat, purpurbasilika, brytsockerärt och ätbar slingerkrasse. De växer och frodas i dagdrömmar denna grå pandemivinter.

Våga försöka
Satsa på dig själv
den egna drömmen
och din inre glöd 
värmer dig

göra det andra vill
gå deras stigar
du blir vilse
själen fryser

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa