Det som var vardag 2019 försvann mars 2020. Tio månader senare är livets pausknapp fortfarande intryckt. När dagarna går i en snäv cirkel växer de små detaljerna. Allt vi tagit för givet syns i ett annat ljus. Längtan efter det tidigare självklara är stor. Som att resa och umgås med vem man vill när man vill. Det digitala livet har många fördelar men att logga ut ibland är nödvändigt. Att ge sig själv en chans att hitta tillbaka till intressen som legat i träda eller aldrig fått växa. Men det viktigaste är att man kan finna något som ger ett tillskott av glädje och energi i pandemitid.

Det dagliga livet
Är som alla andra
alldeles vardagligt unik
har ändå många identiteter
nästan alla kräver lösenord
men en öppnas med kärlek.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse som användare samt för att säkerställa webbplatsens funktioner och tjänster. 

Upptäck mer från Anitas balkong

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa